فناوری ای جی پی اس چیست؟
فناوری ای جی پی اس چیست؟
مرداد ۵, ۱۴۰۲
دستگاه شنود سیم کارتی
دستگاه شنود سیم کارتی چه ویژگی دارد؟
مرداد ۵, ۱۴۰۲
 بهترین دستگاه ضبط صدا

 دستگاه ضبط صدا ابزارهایی هستند که در انواع گوناگون حرفه ای و نیمه حرفه ای  در مشاغل مختلف مثل خبرنگاری، گویندگی و پادکست و فیلم سازی کاربرد دارند. در این مشاغل ضبط صدای با کیفیت بالا اهمیت بسیاری دارد  و به همین دلیل شرکت های تولید کننده، نسبت به تولید  بهترین دستگاه ضبط صدا با امکانات گوناگون اقدام نموده اند.برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ردیاب توربو همراه باشید.

پیشرفت تکنولوژی در دستگاه های ضبط کننده صدا نیز باعث ایجاد  تغییراتی شد که طوری که در گذشته دستگاه های ضبط صدا به نوار های مغناطیسی نیازمند بودند و همان نوارها فقط توانایی این را داشتند که صدا را به مدت کم ضبط کنند.

اما در حال حاضر فقط با یک کارت حافظه ی کوچک می توان صداها را به راحتی ثبت و نگه داری کرد. از گذشته تا به اکنون شرکت های مختلفی ضبط کننده های صدا با امکانات و ویژگی های مختلفی را به بازار ارائه داده اند. از انواع این شرکت ها می توان به برند های سونی، تسکو، آیریور، زوم، فیلیپس، الیمپوس، ریمکس نام برد.

 بهترین دستگاه ضبط صدا

 

انواع ضبط کننده صدا

امروزه ضبط کننده های صدا از نظر ظرفیت حافظه داخلی، عمر و نوع باطری، قابلیت ویرایش فایل،  کیفیت ضبط و قابلیت اشتراک گذاری و اتصال هندزفری و هدفون  به دسته های مختلف تقسیم می شوند البته همه ی ضبط کننده های امروزی از نوع دیجیتال هستند.

خبرنگاری: ضبط کننده های کوچک و دستی می باشند که کاربری راحتی دارند. ظرفیت اینگونه ضبط کننده ها محدود است و دو نوع شارژی و باطری خور در بازار وجود دارد.

کمری: در برنامه های تلویزیونی و تولید فیلم و سریال از این نوع ضبط کننده استفاده می کنند. یک دستگاه همراه فرستنده به لباس مجری یا بازیگر متصل می شود و صدا بردار که گیرنده را در اختیار دارد می تواند صدای با کیفیتی را ضبط نماید.

حرفه ای: در تولید فیلم های مستند از این مدل ضبط کننده استفاده می گردد که دامنه ی وسیعی از صدا ها را با کیفیتی عالی ضبط می کند. حساسیت بسیار بالایی دارد و کار کردن با آن نیازمند طی نمودن دوره های آموزشی است.

 بهترین دستگاه ضبط صدا

 

ویژگی های بهترین دستگاه های ضبط صدا

  • وزن و ابعاد: معمولا دستگاه هایی که جز بهترین ضبط کننده های صدا هستند دارای ابعاد کوچک و وزن سبک می باشند که بتوان به راحتی حمل نمود و مصرف کننده برای نگه داری و جا به جایی آن دچار دردسر نشود.
  • ظرفیت حافظه: بالا بودن مقدار حافظه ی داخلی ضبط کننده صدا یکی دیگر از ویژگی های بهترین دستگاه هاست. چنانچه با توجه به کاربرد شما مدت زمان فایل هایی که ضبط می کنید بیشتر از حافظه ی داخلی باشد می توانید از مموری کارت نیز استفاده نمایید.
  • فرمت های صوتی: بهترین دستگاه های ضبط کننده صدا از فرمت های بیشتری پشتیبانی می کنند. مدل های معمولی غالبا از فرمت های WMA،AAC,MP3 و LPCM پشتیبانی می کنند اما در مدل های بالاتر علاوه بر فرمت های گفته شده فرمتPCM  را نیز پخش می کند.
  • کیفیت صدا: در بهترین دستگاه های ضبط صدا دو نوع میکروفون مختلف وجود دارد که به نام های  مونو و استریو می باشد و باعث افزایش کیفیت صدای ضبط شده است‌. میکروفون های مونو برای مصاحبه های دو نفره ی نزدیک به هم و میکروفون های استریو برای محیط های کوچک تر مناسب هستند.
  • قابلیت ویرایش فایل: گاهی لازم است پس از ضبط کردن صدا فایل ضبط شده خود را ویرایش کنید که در بهترین مدل های ضبط کننده صدا این قابلیت را در اختیار شما قرار می دهد و شما می توانید ویرایش ساده و یا علامت گذاری فایل مورد نظر را انجام دهید.
  • سایز و کیفیت صفحه نمایش: وجود صفحه نمایش در دستگاه ضبط کننده صدا این امکان را به شما می دهید تا فایل انتخابی خود را ویرایش کنید. همچنین میزان باطری، روشن خاموش بودن دستگاه و مدت زمان فایل ضبط شده را نیز نمایش خواهد داد.  بهترین دستگاه ها صفحه نمایش بزرگ تر و لمسی دارند که کارایی بیشتری نسبت به مدل های دیگر دارد. علاوه بر این صفحه نمایش ها به دو صورت رنگی و تک رنگ نیز موجود هستند.
  • نوع باطری: منبع انرژی دستگاه های ضبط صدا معمولا به سه روش می باشند: باطری قلمی، نیم قلمی و لیتیومی. مدل لیتیومی به دلیل اینکه شارژ مجدد می شوند از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند.

در پایان چنانچه قصد خرید دستگاه ضبط کننده صدا را دارید لازم است پیش از خرید سوالات و انتظاراتی که در نظر دارید را در اختیار فروشنده قرار دهید تا به شما در انتخاب بهترین دستگاه  ضبط صدا یاری رساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما